.

Sep 24, 2013

Mobil Murah Pikeun Saha?

Sunda

Ku: Atep Afia Hidayat - Gubernur pang populer di Indonésia, nyaéta Gubernur Propinsi DKI Jakarta, Jokowi, jujur henteu sapuk kalawan kawijakan pamaréntah puseur ngeunaan mobil murah ( low cost green car - LCGC). Ku kituna kudu repot-repot ngirim surat ka Wapres. Enya, sang gubernur keur gencar ngawangun transportasi masal anu leuwih murah, merenah sarta gancang di wewengkonna, ku kituna obsesinya nguenaan Jakarta anu leupas macet bisa kabiruyungan dina période kapamingpinanana.

Kutan Menperin ngabogaan obsesi séjén, nyaéta minuhan ngimpi masarakat Indonésia anu panghasilanna pas-pasan pikeun ngabogaan mobil sorangan. Geus 68 warsih merdika, nyatana mayoritas rahayat tacan ngabogaan mobil. Lamun kawijakan mobil murah ieu junun diwujudkan, baris kawas naon kaayaan jalan-jalan di Jakarta sarta dayeuh badag séjénna di Indonésia, meureun henteu usik deui. Jigana éta pisan anu dipikahariwang Pak Gubernur.

Alpukah mobil murah ti Pak Menperin geura-giru disikapi sacara riang atoh ku industri otomotif, mangka sawatara agen tunggal pemegang merek (ATPM) geura-giru ngaluncurkeun sawatara mérek mobil kawas Agya (Toyota Astra Motor), Ayla (Astra Daihatsu Motor), Datsun Go+ (Nissan Motor), Honda Brio Satya (Honda Prospect Motor), sarta Karimun Wagon R (PT Suzuki Indomobil). Mobil-mobil kasebut dibandrol kalawan kisaran harga pang murahna Rp 76 juta sarta pangluhurna Rp 122 juta.

Sabenerna mobil kalawan saharga tujupulahan juta rupiah pikeun mayoritas masarakat Indonésia masih kaasup mahal. Geus kaerong nu meuli mobil murah saukur golongan anu éta-éta ogé, ku kituna teu heran di halaman imahna engké baris ngajajar leuwih ti tilu - opat mobil. Pikeun megapolitan Jakarta sabenerna anu dibutuhkeun nyaeta transportasi massal anu murah, merenah, gancang sarta leupas macet.

Mobil murah anu diluncurkan tétéla kabéhanana  mérek deungeun nu geus kahot, saterusna iraha bisa kabiruyungan anu bener-bener mérek Indonésia sarta saratus persén jieunan Indonésia? Industri mobil nasional kasampak laér kénéh ti harepan, masih saukur nyoba-nyoba. Apan Jokowi kungsi ngusulkeun sarta mopulerkeun mobil nasional Esemka, saterusna kumaha béjana ayeuna? Enya, urang tunggu mimiti warsih 2014, alatan pamaréntahan anu ayeuna sarta saméméhna henteu bisa migawé loba pikeun nguruskeun soal per-mobil-an di jero nagari. (Atep Afia).

Sumber Gambar:
mobil.otomotifnet.com

Lihat juga :
Mobil Murah untuk Siapa ?

6 comments:

  1. atoh pisan euy ku ayana artikel nu ieu, kusabab ngangge basa sunda hehe, ngan muhun ieu teh kanggo saha atuh mobil murah teh ? upami kanggo wargi jakarta mah tos tangtos moal ka anggo da kanggo naon oge gaduh mobil da moal nyaman, nu aya kalahkah ngaheurinan jalan wae, tos kabayang we jalanan di jakarta bakal jadi parkiran umum mobil mobil warga jakarta da saking ku macetna, tapi jadi buah simalakama oge kanggo gubernur jakarta nu ayeuna jokowi nu ngagaduhan obsesi jakarta leupas ti kemacetan tapi kapungkur basa manehna ngajabat walikota solo sempet ngagembor gembor ngajadikeun mobil esemka hasil karya siswa smk di solo jadi mobil murah di indonesia.

    ReplyDelete
  2. Annisa Hidayati Poerwanto
    @A13-ANNISA

    Meskipun sekarang ini mobil murah LGCG telah diberlakukan, nyatanya tujuan awal Menperin tidak lah mendatangkan hasil. Pasar yang ingin dicapai kenyataannya hanya lah untuk kalangan menengah. Sementara itu, LCGC pada saat ini mendatangkan mobil-mobil yang mengaku murah namun tetap saja 'kemahalan' untuk disebut seperti itu. Seperti yang menjadi perhatian dari Presiden Jokowi yang saat itu menjabat Gubernur, bahwa Jakarta bukan membutuhkan mobil murah tetapi transportasi masal yang praktis dan murah serta menjangkau semua kalangan lah yang patutnya menjadi perhatian juga di Pemerintah Ibukota.

    ReplyDelete
  3. A04-YULIANI TUGAS-A05

    Awalnya sayang tidak percaya bahwa artikel dengan bahsa sunda ini ditulis oleh msyarakat sunda namun teryata tidak. semoga artikel ini dapat menjadi inspirasi dan sebagai awal untuk menjaga dan meestarikan bahasa daerah.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. @D10 Sandi, Tugas A05
    Assalamu alaikum Pak,

    Alhamdulillah sateuacan na, asa bangga aya artikeul ngangge bahasa sunda, Kangge saha mobil mirah teh? sae pisan mobil jaman kiwari janten seuer nu mirah, janten tiasa ka peser ku masarakat anu menengah kahandap, tapi kedah emut oge dampak negatif na, jalanan janten leuwih macet kusabab mobil di jalan janten seuer, ari ceuk simkuring mah, mending ayeuna mah ngadameul transportasi umum nu sae, janten ngurangin macet sareng polusi

    ReplyDelete